Nederlands English

Home
Wie wij zijn
Siciliaanse keuken
Vulcano
Fango kuur
Excursies & activiteiten
Villa Stupenda
Programma
Schoonheidsbehandeling
Massages en Chi Kung
Prijzen en vervoer
Reserveren
Wat anderen schrijven
Contact
Links

FaceboekInstagram

 

Wie wij zijn

Annemarie Schokker heeft na de opleiding schoonheidsspecialiste zich in Duitsland gespecialiseerd als homeopathisch schoonheidsspecialiste, waarna zij bij het Dr. Hauschka instituut in Milaan heeft gewerkt. Zij is gediplomeerd in shiatsu-, lymfedrainage-, sport- en klassieke ontspanningsmassage.

Luciano Maio is Siciliaan. De specifieke Siciliaanse traditie en cultuur brengt hij tijdens de kuurweken in o.a. door  het samenstellen en koken van de biologisch-dynamische maaltijden. Ook speelt hij zijn eigen muziek voor de kuurgasten. Hij heeft sinds 1975 zijn eigen band "Taberna Mylaensis" en componeert en produceert hedendaagse en traditionele Siciliaanse muziek.

Kuur- en Verwenvakanties
Capo Milazzo organiseert de kuurweek op Vulcano vanuit een sterke band met Sicilië en wil met Siciliaanse gastvrijheid op deze unieke plek een gevoel van thuiskomen creëren voor haar gasten. Op dit nog nauwelijks door toerisme ontdekte eiland is alles aanwezig om helemaal tot rust te komen: zon, zee, een ongerepte en ruige natuur vormen het decor voor een heerlijke verwenvakantie. Het arrangement dat wij bieden vormt een unieke combinatie van ontspannen en verwennen van lichaam en geest (kuren) op en mediterraan eiland.

Achtdaagse Fangokuur op Vulcano
Op Vulcano kunt u de weldadige kracht ervaren van het baden in een natuurlijk zwavelmodderbad, de fango. Al badend tussen de twee vulkanen in het zwavelfangobad absorberen uw poriën de helende kracht van de vulkanische mineralen en het thermale water. Hoofdbestanddeel van dit bad is de stof zwavel, ook wel "nature's beauty mineral" genoemd. Ook kunt u de aangrenzende eilanden verkennen, verschillende vulkanen beklimmen en het archeologisch museum van de Eolische eilanden bezoeken.

Ook kunt u de aangrenzende eilanden verkennen, verschillende vulkanen beklimmen en het archeologisch museum van de Eolische eilanden bezoeken.

Verder zorgen de massages, de schoonheidsbehandeling van Dr. Hauschka, de voortreffelijke biologische Siciliaanse keuken, de Chi-Kunglessen in de natuur, de zee en het leven in de nabijheid van een vulkaan ervoor dat u na een week glimlachend, gezond, volkomen ontspannen en voldaan naar Nederland terug zult keren.

U hoort nu het nummer Cu Jè van Luciano. Met de knoppen kunt u het geluid aan of uitzetten, vooruit- en achteruitspoelen.

 

wellness reizen kuurreizen kuur kuren kuurvakantie spa spareizen kuuroord ontslakken ontspanning ontgiften beauty health anti-stress reinigingskuren gezondheid gezondheidsreizen individueel yoga beautyvakantie schoonheidsbehandeling ontspannen kuurarrangement massage ontstressen zwavel modderbad Capo Milazzo verzorgt voor een eerlijke prijs een kuurweek met alle ingredienten om weer helemaal bij jezelf te komen. Kuren op Vulcano, een week in een ander wereld.