Nederlands English

Home
Wie wij zijn
Siciliaanse keuken
Vulcano
Fango kuur
Excursies & activiteiten
Villa Stupenda
Programma
Schoonheidsbehandeling
Massages en Chi Kung
Prijzen en vervoer
Reserveren
Wat anderen schrijven
Contact
Links

FaceboekInstagram

Massages en Chi Kung

Massages
Er worden diverse massagetechnieken toegepast: klassiek, aroma, shiatsu, voetreflex-zone en lymfestimulatie. Ook kunnen er inwrijvingen plus pakkingen met etherische oliën worden gegeven.

 

 

 

Chi Kung
Tijdens deze week doen we iedere ochtend Chi Kung oefeningen op ons privé strand of terras met als uitzicht de zee en de vulkaan. Een heerlijke manier om de dag te beginnen.

Chi Kung is een Chinese bewegende meditatie. Het zijn rustige bewegingen die je terugbrengen naar je centrum en je meridianen (energiebanen) openen. Het stimuleert het zelfhelend vermogen en versterkt het immuunsysteem. Chi Kung betekent ‘het ontwikkelen van Chi, de levensenergie’. Chi Kung wordt daarom ook wel ‘de kunst van de batterij opladen’ genoemd. Het is een belangrijk onderdeel van de rijke geneeskunde uit China. Door het regelmatig doen van Chi Kung oefeningen kan de lichamelijke– en geestelijke gezondheid worden verbeterd.

 

 

 

 

 

wellness reizen kuurreizen kuur kuren kuurvakantie spa spareizen kuuroord ontslakken ontspanning ontgiften beauty health anti-stress reinigingskuren gezondheid gezondheidsreizen individueel yoga beautyvakantie schoonheidsbehandeling ontspannen kuurarrangement massage ontstressen zwavel modderbad Capo Milazzo verzorgt voor een eerlijke prijs een kuurweek met alle ingredienten om weer helemaal bij jezelf te komen. Kuren op Vulcano, een week in een ander wereld.