Nederlands English

Home
Wie wij zijn
Siciliaanse keuken
Vulcano
Fango kuur
Excursies & activiteiten
Villa Stupenda
Programma
Schoonheidsbehandeling
Massages en Chi Kung
Prijzen en vervoer
Reserveren
Wat anderen schrijven
Contact
Links

FaceboekInstagram

Siciliaanse keuken

 

Ook de innerlijke mens zal op een verantwoorde manier versterkt en verwend worden tijden deze kuurvakantie.
Luciano bereidt iedere dag (h)eerlijke voeding voor de lunch en het diner. Alle maaltijden worden bereid met de produkten van Salamita, de biologisch dynamische landbouwcoöperatie van Sicilië, van de traditionele pasta's tot aan de smaakvolle landwijn.

Luciano bereidt alle gerechten met veel liefde en toewijding. We eten vegetarisch en vis. Als we vis eten is deze ‘s ochtends gevangen door locale vissers en ligt ’s avonds op uw bord.

Iedere dag verwent hij ons met een uitgebreid lunchbuffet. Er komen wel acht, negen verschillende schotels op tafel met groenten als artisjokken, tuinboontjes, smultomaatjes en gegrilde aubergines.
Ook rucola met parmezaanse kaas, pecorino, frittata, garnalen, mosselen, zwaardvis etc.......elke dag weer wat anders, wat het seizoen brengt. Super gezond en een waar feest.

Luciano pakt zo nu en dan zijn gitaar en brengt siciliaanse muziek en eigen composities ten gehore.

 

LipariLipariLipari

 

wellness reizen kuurreizen kuur kuren kuurvakantie spa spareizen kuuroord ontslakken ontspanning ontgiften beauty health anti-stress reinigingskuren gezondheid gezondheidsreizen individueel yoga beautyvakantie schoonheidsbehandeling ontspannen kuurarrangement massage ontstressen zwavel modderbad Capo Milazzo verzorgt voor een eerlijke prijs een kuurweek met alle ingredienten om weer helemaal bij jezelf te komen. Kuren op Vulcano, een week in een ander wereld.