Nederlands English

Home
Wie wij zijn
Siciliaanse keuken
Vulcano
Fango kuur
Excursies & activiteiten
Villa Stupenda
Programma
Schoonheidsbehandeling
Massages en Chi Kung
Prijzen en vervoer
Reserveren
Wat anderen schrijven
Contact
Links

FaceboekInstagram

Excursies en activiteiten

 

Boottocht
Deze excursie bestaat uit de hele dag varen rondom het eiland Vulcano op onze gecharterde boot met eigen lokale kapitein.
Vertrek 's morgens van onze priv├ęsteiger. Onderweg gooien we op verschillende plaatsen het anker uit b.v. om te zwemmen in het Venusbad en de grot van de zeepaardjes te bezoeken. Daarna varen we naar Lipari waar een Siciliaanse picknick gebruikt wordt op een stil strand en waar u de gelegenheid heeft om lekker te zwemmen in het kristalheldere water. Onderweg kunt u prachtige foto's maken van de indrukwekkende rotsformaties van het eiland.

Lipari
Een culturele trip naar het nabij gelegen eiland Lipari, waar ondermeer het archeologisch museum wordt bezocht.

De Eolische eilanden kennen een eeuwenlange geschiedenis van vele verschillende culturen die u in het museum kunt bekijken. Na deze bezoeken krijgt u de tijd om zelf nog door de schilderachtige straatjes te wandelen waar vele kleine winkeltjes en terrasjes te vinden zijn.

 

LipariLipariLipari

 

 

Vulkaan
Onder begeleiding beklimt u de vulkaan Grande Cratera die prominent zichtbaar is van ons terras. We wandelen naar de top van de vulkaan waar u een adembenemend uitzicht heeft over verschillende eilanden. U loopt tussen de rookpluimen van de vulkaan door en kunt het prachtige gele zwavelgesteente bewonderen. De grond is er warm, de rookpluimen heet, op sommige plaatsen ruikt u de zwavel; u waant zich bij tijd en wijle op een andere planeet.

 


Wat kunt u nog meer doen op Vulcano?
Vulcano biedt voldoende mogelijkheden voor leuke trips op eigen gelegenheid. Een absolute aanrader is het huren van een fiets of scooter. Het eiland kent enkele plekken waar het uitzicht onovertroffen is en een bezoek aan de oude vuurtoren gaat via een magnifieke kustroute.

Wandelen, snorkelen en duiken behoren eveneens tot de mogelijkheden.

wellness reizen kuurreizen kuur kuren kuurvakantie spa spareizen kuuroord ontslakken ontspanning ontgiften beauty health anti-stress reinigingskuren gezondheid gezondheidsreizen individueel yoga beautyvakantie schoonheidsbehandeling ontspannen kuurarrangement massage ontstressen zwavel modderbad Capo Milazzo verzorgt voor een eerlijke prijs een kuurweek met alle ingredienten om weer helemaal bij jezelf te komen. Kuren op Vulcano, een week in een ander wereld.