Nederlands English

Home
Wie wij zijn
Siciliaanse keuken
Vulcano
Fango kuur
Excursies & activiteiten
Villa Stupenda
Programma
Schoonheidsbehandeling
Massages en Chi Kung
Prijzen en vervoer
Reserveren
Wat anderen schrijven
Contact
Links

FaceboekInstagram

Behandelingen Vulcano

 

 

 

Tijdens de kuurweek ontvangt u de volgende massages en behandelingen van gediplomeerde Nederlandse specialisten.

De complete schoonheidstotaalbehandeling van Dr. Hauschka

De klassieke Dr. Hauschka behandeling volgens de homeopathische en biologisch-dynamische methode van dr. Hauschka is een behandeling met accent op ontspanning en omvat de volgende onderdelen:

 
Hauscha produkten

De totale gezichts- en lichaamsbehandeling wordt door gasten als zeer weldadig ervaren. Door de heerlijke geuren van de oliën, crèmes en lotions; de reinigingen, massages en maskers wordt aan de gehele mens aandacht gegeven.

Het unieke van deze behandeling is: de natuurlijke ingrediënten van de geselecteerde heilzame planten en bloemen alsmede het geheel eigen behandelconcept.
Dr. Hauschka gaat ervan uit dat er een natuurlijk ritme is voor al het leven in de kosmos.
De producten zorgen ervoor dat de huid zichzelf kan herstellen en versterken de gezonde eigen processen en ritmes van de huid. Daarnaast beschermen deze producten de huid tegen externe invloeden.

Klik hier voor de brochure van Dr. Hauschka.

 

 

 

 

 

 

wellness reizen kuurreizen kuur kuren kuurvakantie spa spareizen kuuroord ontslakken ontspanning ontgiften beauty health anti-stress reinigingskuren gezondheid gezondheidsreizen individueel yoga beautyvakantie schoonheidsbehandeling ontspannen kuurarrangement massage ontstressen zwavel modderbad Capo Milazzo verzorgt voor een eerlijke prijs een kuurweek met alle ingredienten om weer helemaal bij jezelf te komen. Kuren op Vulcano, een week in een ander wereld.