Nederlands English

Home
Wie wij zijn
Siciliaanse keuken
Vulcano
Fango kuur
Excursies & activiteiten
Villa Stupenda
Programma
Schoonheidsbehandeling
Massages en Chi Kung
Prijzen en vervoer
Reserveren
Wat anderen schrijven
Contact
Links

FaceboekInstagram

Villa Stupenda

zwembad vulkaan kuuroord italie Sicilie Dit kuurarrangement vindt plaats in een prachtige villa met zwembad. Het huis is heel mooi gelegen, op vijf minuten loopafstand van het strand, de fango en het dorpje met zijn winkeltjes en terrasjes.

Het heeft een schitterend uitzicht over de twee baaien van het eiland en de vulkaan. Het huis wordt omringd door een grote tuin en heeft een zwembad waar je makkelijk in- en uit kan lopen. Ook heeft het twee buitendouches.

Alle kamers zijn voorzien van een overdekt terras met zitje, airconditioning,TV, badkamer en toilet. Het huis is ingericht met de smaak en elegantie van de Eolische eilanden. Het heeft alle comfort voor een heerlijke verwenvakantie.
Kamer villa stupenda vulcano Overdekt terras kuuroord italie Sicilie
Schitterend kamer villa stupenda vulcano Villa Stupenda


wellness reizen kuurreizen kuur kuren kuurvakantie spa spareizen kuuroord ontslakken ontspanning ontgiften beauty health anti-stress reinigingskuren gezondheid gezondheidsreizen individueel yoga beautyvakantie schoonheidsbehandeling ontspannen kuurarrangement massage ontstressen zwavel modderbad Capo Milazzo verzorgt voor een eerlijke prijs een kuurweek met alle ingredienten om weer helemaal bij jezelf te komen. Kuren op Vulcano, een week in een ander wereld.